Circulars

  • CEIP Jaume Fornaris i Taltavull

Circular Pasqua

Date: març 26, 2018 Author: admin Categories: Circulars, Noticies

Benvolgudes famílies:

Us informam que el dimecres, 28 de març comencen les vacances de pasqua i acabarem les classes a les 13 hores. Hi haurà escoleta matinera i menjador escolar. El menjador escolar s’avança una hora i per tant acabarà a les 15 hores.

Recordar-vos també que devora secretaria tenim dues capses plenes de jaquetes i carmanyoles (“fiambreres”) i unes ulleres de color blau (a direcció). Podeu passar a recollir-les aquests dies. Pensau que després donarem aquest material a qualque fundació de caràcter social.

Informar-vos que aquests tres dies  celebram la setmana cultural. Per tant, no farem les classes lectives habituals, sinó que es  realitzaran una sèrie d’activitats que giren al voltant del lema de centre d’enguany: “Els animals”  i dimecres farem la tradicional diada esportiva al nostre pati.

Res més, recordar-vos que ens tornam a veure el proper dilluns dia 9 d’abril.

                                                                                                        Gràcies i bones vacances de pasqua.

                                                                                                                                       L’equip directiu