Circulars

  • CEIP Jaume Fornaris i Taltavull

Rueta

Date: febrer 5, 2018 Author: admin Categories: Circulars, Noticies

Us comunicam que dijous*, dia 8 de febrer hi ha previst fer la tradicional rueta. Partirem a les 12h de l’escola i arribarem a la plaça del mercat, on hi haurà una festa organitzada per l’Ajuntament. Podreu venir a cercar els vostres fills i filles a la plaça del mercat. Per favor, avisau al tutor o tutora del vostre fill/a quan us aneu. Els nins més grans que van sols cap a casa no podran anar-se’n abans de les 14h si no duen una autorització signada pels pares a l’agenda i ho hagin mostrat al seu tutor/a.

També vos recordam que la bossa o motxilla del berenar i botella d’aigua aquest dia quedarà a classe fins l’endemà,  i que el servei de menjador serà igual que els altres dies, és a dir de 14 a 16 hores.

Dimarts, dia 13, els alumnes poden venir a l’escola disfressats com vulguin.

*Si el temps no acompanya, s’aplaçarà la rueta a dilluns.

L’Equip Directiu