Circulars

  • CEIP Jaume Fornaris i Taltavull

Circular Nadal

Date: desembre 11, 2017 Author: admin Categories: Circulars, Noticies

Benvolgudes famílies,

Ja s’apropen les festes de Nadal i al llarg d’aquest trimestre el  nostre alumnat ha anat preparant una sèrie de nadales. Farem un concert a l’església de Son Servera perquè les famílies pogueu venir a escoltar-los.

El concert serà dimarts 19 de desembre a les 10h. Les famílies podran entrar per la porta gran a partir de les 9’30h i l’alumnat només entrarà per cantar la seva nadala.

El professorat farà fotografies i les penjarà a la pàgina web de l’escola i a l’App.

Recordau també que es farà recollida d’aliments o productes d’higiene i neteja de la llar a l’escola, per col.laborar amb la Campanya del Rebost 2017, organitzat per Càritas. Hi haurà fins dia 20 de desembre, que vendran a recollir-ho.

 

 Hi ha moltes carmanyoles i roba dels infants a objectes perduts, a l’entrada de l’edifici de primària.  Pregam que passeu pel centre abans de dia 20 de desembre a revisar-ho perquè es donarà a Deixalles.

Acabarem les classes dia 22 de desembre a les 13h. i les reprendrem dilluns, 8 de gener. Dia 22 també hi haurà servei de menjador escolar, que s’avança una hora, per tant aquest dia heu de venir a cercar els nins a les 15h.

Aquest dia (22/12/17) gràcies a la col.laboració de l’AMIPA i el personal del menjador farem la xocolatada com cada any. L’escola assumirà el cost de la xocalatada, els tassons i les culleres, però no comprarà ensaïmades ni coques. Per això recomanam que l’alumnat porti un dolç per  menjar amb la xocolata: un tros de coca, d’ensaïmada, croissant…, o bé vos organitzau les famílies a nivell de classe per comprar entre tots el dolç per menjar amb la xocolata.

Moltes gràcies i bones festes!

                                                                                                                                          Son Servera, 11 de desembre de 2017

                                                                                                                                                    L’equip directiu